Tuesday 30 August 2016     15:27
|
۲۶ ذی القعده ۱۴۳۷
|
سه‌شنبه ۹ شهريور ۱۳۹۵
Tehran : 3:27 PM
|
Mecca : 1:57 PM
|
GMT : 11:57 AM
 
  • بازگشایی نمایندگی حوزه آسیای شرق در گوانگجو - چین
  • حج مجموعه ای است از حرکات ، حرکات دارای نظم وابسته به زمان
  • عرفات ، سخن از شناخت است ، علم.
  • منی ، سخن از عشق است ، ایمان
  • سعی صفا و مروه ، تجلی خوف و رجاء.
  • مشعر ، سخن از شعور است ،فهم
  • سعی ، تلاش است،حرکتی جستجوگر ، دارای هدف.
  • کاروان حج ایرانیان مقیم خارج از کشور قافله النور
  • حج ، حرکتی است از خود به سوی خدا ، همگام باخلق
  • حج تمامی اسلام است ، اسلام با کلمات ، قرآن است ، با انسان ها ، امام و با حرکات ، حج
  • لبیک اللهم لبیک ان الحمد والنعمه لک و الملک لا شریک لک لبیک