Tuesday 25 November 2014     0:38
|
۲ صفر ۱۴۳۶
|
سه‌شنبه ۴ آذر ۱۳۹۳
Tehran : 12:38 AM
|
Mecca : 12:08 AM
|
GMT : 9:08 PM
 
  • بازگشایی نمایندگی حوزه آسیای شرق در گوانگجو - چین
  • حج مجموعه ای است از حرکات ، حرکات دارای نظم وابسته به زمان
  • عرفات ، سخن از شناخت است ، علم.
  • منی ، سخن از عشق است ، ایمان
  • سعی صفا و مروه ، تجلی خوف و رجاء.
  • مشعر ، سخن از شعور است ،فهم
  • سعی ، تلاش است،حرکتی جستجوگر ، دارای هدف.
  • کاروان حج ایرانیان مقیم خارج از کشور قافله النور
  • حج ، حرکتی است از خود به سوی خدا ، همگام باخلق
  • حج تمامی اسلام است ، اسلام با کلمات ، قرآن است ، با انسان ها ، امام و با حرکات ، حج
  • لبیک اللهم لبیک ان الحمد والنعمه لک و الملک لا شریک لک لبیک
اینجا هستیدSkip Navigation Links
List نقشه ها

موقعیت عربستان در جهان

موقعیت عربستان در جهان
نقشه استانی عربستان

نقشه استانی عربستان
موقعیت جغرافیائی طائف و جده نسبت به مکه

موقعیت جغرافیائی طائف و جده نسبت به مکه
میقات های حج

میقات های حج
نقشه مکه مکرمه

نقشه مکه مکرمه
نقشه عرفات

نقشه عرفات
نقشه قبرستان بقیع

نقشه قبرستان بقیع
قبرستان بقیع (ص)- مدینه منوره

قبرستان بقیع (ص)- مدینه منوره
نقشه قبرستان بقیع

نقشه قبرستان بقیع
مکه مکرمه در 2014

مکه مکرمه در 2014
راهنمای مسجد النبی

راهنمای مسجد النبی
موقعیت مدینه منوره

موقعیت مدینه منوره
نقشه مکه مکرمه

نقشه مکه مکرمه
نقشه ابعاد کعبه شریفه و حدود مطاف

نقشه ابعاد کعبه شریفه و حدود مطاف
موقعیت چاه زمزم

موقعیت چاه زمزم
سیر تحولی مکه از ابتدا تا سال 2014

سیر تحولی مکه از ابتدا تا سال 2014
موقعیت قبر رسول اکرم (ص) و خانه خانم فاطمه زهرا (س)

موقعیت قبر رسول اکرم (ص) و خانه خانم فاطمه زهرا (س)